Tibi

Tibi

Telefonszám:+36 70 548 2682

Koncz Tibor

Koncz Tibor vagyok 29 éves , a SpinnCross Férfi edzője , aki nem csak családapa, de régóta elhivatott a sport iránt. Hobbim a testépítés és az erőemelés, azonban régóta érdekel a Funkcionális edzés, emiatt is döntöttem úgy, kitanulom a szakmát és átadom tudásomat és a sport szeretetét. Illetve nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni ( Nekem is van egy 2,5 éves kislányom ) és könnyen meg is találom velük a közös hangot , emiatt döntöttem úgy, hogy Én leszek az aki a gyerkőcöknek is átadja a mozgás örömét. Kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozom a Funkcionális Edzések során, Erőnléti Edzéseket is tartok akik Spartanra,Pannon Hajszára,Krazy 5K-a készülnek ,ezen felül pedig személyi edzéseket is vállalok. Táplálkozással és Étrend kiegészítők helyes használatáról való kérdésekben is állok Mindenki rendelkezésére, valamint komplett étrend írását is vállalom.

Végzettségeim:

- már középiskolában sport gimnáziumba jártam :

Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnáziumban végeztem

- Sportoktató ( Fitness és testépítés szakirány ) / Kapos 2007 Kft Budapest/

- Funkcionális tréner / Weider Professional , Budapest/

- Életmód és Táplálkozási Tanácsadó / Weider Professional , Budapest/

- Sporttáplálkozás és Teljesítményfokozás / Weider Professional , Budapest/

- Military Power Cross Trainer / Weider Professional , Budapest/

- M.A.X. Trainer / Fitness Company , Budapest/


Célom , hogy minél többen megszeressék a mindennapos mozgást és minél több embernek élete része legyen a sport. Szeretném egyszerű, hétköznapi embereknek is megmutatni , hogy bárki lehet sikeres ha sportról van szó.

Hiszem, hogy ha kisgyermekkorban megszerettetjük a gyerekekkel a sportot , akkor az végig fogja kísérni az életüket , emiatt szeretem átadni a sport iránti szeretetemet már az egész piciknek is , és pontosan tudom, milyen amikor valaki nem szeret mozogni , mert az iskolában a torna órán elveszik a kedvét, ezért fontos, hogy megtudjam mutatni a nagyobbaknak is, hogy egy “tornaóra “ is lehet jó móka.

Eredményeim:

Superbody 1. helyezett Újonc-Testépítés kategóriában - 2018

Fitparádé 2. helyezett Classic Physique kategóriában - 2019


Fitparádé 2. helyezett Classic Physique kategóriában - 2019 Fitparádé 2. helyezett Classic Physique kategóriában - 2019 Fitparádé 2. helyezett Classic Physique kategóriában - 2019 Fitparádé 2. helyezett Classic Physique kategóriában - 2019 Fitparádé 2. helyezett Classic Physique kategóriában - 2019 Superbody 1. helyezett Újonc-Testépítés kategóriában - 2018 Superbody 1. helyezett Újonc-Testépítés kategóriában - 2018 Superbody 1. helyezett Újonc-Testépítés kategóriában - 2018